A Trinity a találkozások helye.

Ahol a szükség találkozik a megoldással.
Mert tudjuk, milyen érzés szükségekben lenni és hiányokkal szembesülni, és osztozunk a közös tapasztalatban, hogy az érvényes válaszok és a valódi megoldás Istenben található.
Ahol az ember találkozik Istennel.
Mert Ő az életünk értelme és célja. Ahol Ő jelen van, ott a megtört életek helyreállnak, a kilátástalan helyzetekből való szabadulás lehetségessé, az újrakezdés és a boldogság pedig elérhetővé válik.
Ahol az ember találkozik az emberrel.
Mert mindannyian egyediek és különlegesek vagyunk, ezért számunkra minden egyes találkozás lehetőség a megerősödésre, a feltöltődésre, a terheink megosztására. Mert mindenki fontos és mindenki számít.

Trinity Baptista Gyülekezet

Gyülekezetünk, a Trinity alapítását tekintve Debrecen harmadik baptista gyülekezete. 2008-as indulásunktól kezdve gyülekezetünk a mai napig dinamikusan növekszik. Közösségünk ma mintegy 100 tagot számlál, vasárnaponként az istentisztelettel párhozamos gyermek bibliaköri foglalkozáson közel 60 gyermekkel foglalkozunk három korcsoportban, egy istentiszteleten pedig 150 résztvevő kapcsolódik be Isten dicséretébe, és a Biblia üzeneteinek hallgatásába. Kicsitől a nagyig, az újszülöttektől a nyugdíjasokig mindenkit örömmel fogadunk, és igyekszünk olyan környezetet biztosítani, amelyben mindenki akadálytalanul bekapcsolódhat Isten üzenetének a hallgatásába, és az Istennel való találkozás közös élménybe.

2018 októberében nyitottuk meg új gyülekezeti otthonunkat, amelyet a kortárs igényeknek megfelelően, a hozzánk látogató vendégeket szem előtt tartva alakítottunk ki, hogy az ide érkezők otthonosan érezzék magukat, megpihenhessenek és feltöltődjenek.

Mottónk és egyben küldetésnyilatkozatuk így hangzik: A Trinity a találkozások helye. Ezzel annak a meggyőződésünknek kívánunk hangot adni, hogy szeretnénk minden ember számára lehetőséget teremteni az Istennel való találkozásra, mert hisszük, hogy ahol ez a találkozás megtörténik, ott a szükség találkozik a megoldással, a gyülekezeti közösségben pedig értékes emberi kapcsolatokkal gazdagodunk.