Ági és Laci története: Ági és Laci mehettek volna bárhova, önmaguk valósága várta volna őket ott is. Laci és Ági azt osztják meg velünk, hogyan változott meg a kapcsolatuk, vállalkozásuk, meddőségük, betegségük. Egy igaz elbeszélés az elvándorlás helyett gyógyulásról, széttört kapcsolatok helyett helyreállásról, csodákról és barátokról, egy ma is elérhető céltudatos közösségről. Vállalkozásukról és kisfiúkról, aki az orvosok szerint csodagyerek.

Szász Jonatán története: Hova vezet, ha valaki kettős életet él? Meddig tartható fenn a látszat, ha elmosódnak a határok, és hogyan találsz vissza önmagadhoz, ha nincsenek keretek? Mit jelent a…

Sárvári Tamás története: A zene, a dob, a szép lányok és az Isten vonzásában formálódó életút. Egy biztos, addig ne ítéld el a keresztyén hitet, amíg a Bibliában nem olvastad el, hogy mennyi hozzád hasonló történetben állítja magáról pont olyan, mint te ember, hogy létezik és elérhető a jobb élet. Egy biztos, akármilyen mélypontról van kiút. Neked van a kiúthoz embered? Következzen Tomi élettörténete!

Hegyi Zita története: Amikor úgy érzed, hogy a sok konfliktus és stressz maguk alá gyűrnek, létezik a totális mélypont után teljes helyreállás? Kinek van elég hatalma, hogy megváltoztassa az életedet?…

Pafkó Tamás története: Amikor a szavak elfogynak, amikor az ember úttalan marad és csak a fojtogató kérdés gyötör, hogy miért: én miért vagyok, én miért élek, én miért kellek, én hova tartok? Egyszer eljön a te életedben is a pillanat, amikor nem látsz reményt az ébrenlétedben. Nézel jobbra, nézel balra, de sehonnan nem érkezik válasz. Tamás erről a kilátástalan életszakaszról mesél: hogy van elakadás, hogy van tökéletes világ, hogy elérhető neked is.

Arcok, akik valahogy ismerősek lehetnek. Történetek, amelyek valahogy a tieid is. Élethelyzetek, amelyekben talán neked is részed volt. Kövesd velünk “Sorsfordító történetek” sorozatunkat!🥰 Jövő héttől minden hétfőn, öt héten át.

© 2020 Trinity Baptista Gyülekezet

Kövess minket: