Akció!

Első Lépések

2,250Ft2,610Ft

Melyek a keresztény hit legfontosabb igazságai, amelyek stabilitást és örömöt hozhatnak az életünkbe? Hogyan fedezhetik fel újra Isten gyermekei Krisztus követésének szépségét, a mindent hátra hagyó tanítványi életet? Többek között ezekre a kérdésekre kínál válaszokat az Első Lépések tanítványképző sorozat.

Felkészítő kurzus? Házi csoport? Ifi? Személyes csendesség? Bármelyikről legyen is szó, az Első Lépések a te könyved!

Cikkszám: 0001 Kategória:

Leírás

Részlet az előszóból
Amikor találkozunk az evangélium üzenetével, egy addig ismeretlen, új világ tárul fel előttünk, egyúttal kérdések egész özönével találjuk szemben magunkat. Sorozatunk első kötete ezekre a kérdésekre kíván választ adni, miközben végigkalauzol a keresztény hit legfontosabb igazságain. A hitalapok tisztázása után a könyv meghív a lelki ajándékaink feltérképezésére, hogy végül az utolsó fejezetben a hitükben megalapozott és a kegyelmi ajándékaikat ismerő tanítványok felfedezhessék Krisztus követésének legfontosabb lépéseit.
A sorozat második kötete itt veszi át a stafétát, és rávilágít, hogy Krisztus követésének esszenciája a tanítványság. Az az életforma, amely elkötelezetten odaszánja magát az élethosszig tartó tanulásra és jellemformálódásra. Isten népének égetően nagy szüksége van arra, hogy újra felfedezze a követés szépségét, a Krisztusért mindent hátra hagyó tanítványi életet. Könyvünk ebben kíván segítséget nyújtani.

További információk

Kötet

Első Lépések 1. A hit alapjai, Első Lépések 2. A tanítványi élet alapjai