Identitás és korszellem

Tényleg mindig győzni kell? Tényleg mindig csak a jobb eredmény számít? Tényleg mindig csak előre vezet az út? És mi történik akkor, ha mégsem? Győzelmekről és kudarcokról, identitásról, erősségekről és gyengeségekről lesz szó vasárnapi istentiszteletünkön.

Tervezz bölcsen!

Hogyan építs úgy, hogy ne dőljön össze? Tervezz bölcsen, válassz jó eszközöket, rendelj hozzá erőforrásokat! És legfőképpen vond be Istent! Tarts velünk vasárnap 10 órától!

Önreflexió: a változás alapja

Hogyan értékeled az, ami történik veled? Van rálátásod önmagadra? Van olyan külső nézőpont, amely segítségedre lehet ebben? Vasárnapi istentiszteletünkön az önreflexió fontosságáról lesz szó, amely a változás nélkülözhetetlen alapja.

A bezárkózás után – Pünkösd

Kétezer évvel ezelőtt egy kényszerű bezárkózás után, amikor Isten kinyitotta az ajtókat, Jézus tanítványainak egy maroknyi csoportja felforgatta a világot. Vajon a mi hosszúra nyúlt bezárkózásunk után milyen hatást indítunk el a világban? Mi lesz a mi küldetésünk ma, amikor Isten újra kinyitja az ajtót? Tarts velünk vasárnapi istentiszteletünkön!

Erő az újrakezdéshez

Amikor a romokat látod, lehetetlennek tűnik. Amikor a beláthatatlan távolságot látod, lehetetlennek tűnik. Amikor a döbbenetes hiányokat látod, lehetetlennek tűnik. Az újrakezdés mégis lehetséges: Istennel. Tarts velünk vasárnap 10 órától!

Te mivel oldod a stresszt?

Egy fárasztó nap után hazaérve, egy kimerítő meetinget követően, miután összevesztél a férjeddel, feleségeddel vagy a gyerekeddel, te hogyan oldod a benned lévő feszültséget? Mi az, ami téged ellazít? Istentiszteletünkön különböző stresszoldókat veszünk majd számba, összemérjük a hatékonyságukat és rámutatunk a legjobbra. Tarts velünk vasárnap 10 órától!

Mindhalálig – Bemerítési istentisztelet

Miért vállalja ma valaki nyíltan, hogy Jézus követője? Miért áll ki olyan értékek mellett, mint a házasság előtti szexuális tisztaság, a hagyományos családmodell vagy a szülők tisztelete? Miért teszi ezt valaki tizenévesként, és miért tesz vallást arról, hogy követi az Urat mindhalálig? Kövesd élőben bemerítési ünnepi istentiszteletünket, ahol három fiatalember beszél majd ezekről a kérdésekről a saját történetük alapján! Tarts velünk vasárnap 10 órától!

Igazi felfrissülés

Amikor egyik lehetőség a másik után mond csődöt. Amikor úgy tűnik, semmi nem jön össze. Amikor minden optimizmusod ellenére reménytelennek tűnik a helyzet, honnan várható az igazi felfrissülés? Tarts velünk vasárnap 10 órától!

Erősebb vagy, mint hinnéd

Folyamatosan harcolunk. Megfelelési kényszerből, az elismertségért, a továbblépésért, az igazunkért...Te tudod, hogy valójában ki ellen és miért harcolsz? És tudod, hogy erősebb vagy, mint hinnéd? Tarts velünk vasárnap 10 órától!